Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Cinema Center...

Reklame i biografen

Effektiv reklame

Adskillige undersøgelser viser at annoncering på det store lærred er et af de mest effektive medier der findes. Med digitaliseringen af biografreklame kan du målrette dit budskab mod netop den målgruppe dit produkt appellerer til, og dermed optimere din indsats , - i mørket, - uden forstyrrende elementer går budskabet rent ind..

I Helsingørs biografer; CINEMA CENTER har du 2 muligheder for at komme i kontakt med kunder.

Bagsiden af billetter

Vi trykker/sælger 200.000 billetter om året, og har opdelt bagsiderne med 3 annoncører. Det vil sige at hver annoncør får sin reklame på bagsiden af 66.666 billetter om året, - hver 3die billet har dit budskab! Prisen for denne reklame er pt. 25 øre pr billet, dvs 16.666 kroner pr optryk, dvs pr år. Er dit budskab meget simpelt , og indebærer det rabat ,har denne reklameform meget stor effekt Er du interesseret? Kan du komme med næste gang vi trykker?? så send en mail til mail@cinema-center.dk

På det store lærred

Vi har aftale med FS² reklame a/s om salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Biografreklamer virker!
Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din! Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer, set i biografen, langt bedre end andre medier, det viser alle undersøgelser.

En produktion mange muligheder
Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv, via internettet, kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på YouTube og på din hjemmeside.

Annoncørfordele
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre
Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi.
Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.

Kontakt:
 

FS2 reklame a/s
Holstebrovej 16A
7800 Skive
T: 97 51 30 70
F: 97 51 07 20
bio@fs2.dk 

Yderligere info: www.biografspot.dk