Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Cinema Center...

Opera/Ballet sæson 2018

Der er en spændene sæson i vente for de opera-interesserede. Vi har har foreløbig booket nedenstående arrangementer og der er flere på vej.

Hold øje med hjemmesiden her eller tilmeld dig vores nyhedbrev i toppen, så er du sikker på at være først til at høre om kommende arrangementer.

 

 

 

OPERA/BALLET PROGRAM 2018

 

 

 

 

MACBETH, opera på det store lærred onsdag den 4. april kl. 20.15. Dette berømte værk af Guiseppe Verdi, er baseret på Shakespears stykke og sendes live, direkte fra The Royal Opera House i London. Lady Macbeth synges af Anna Netrebko, medens Macbeth synges af Zeljiko Lucic.

 

Italiensk aften med Andrea Bocelli mandag d. 07. maj kl. 19.30. 

Denne aften arrangerer vi en italiensk aften med film+mad+vin fra Støvlelandet. Ved dette arrangement viser vi filmen "Music is silence" om den populære, blinde italienske tenor og verdensstjerne ANDREA BOCELLI. 

Filmen er baseret på en biografi skrevet af Andrea Bocelli selv  og handler om hans vej til  verdensberømmelse. Andre Bocelli medvirker selv i filmens slutning. Blandt andre medvirkende er Antonio Bandereas. Filmen er instrueret af Michael Radford der er mest kendt for den fantastiske italienske film ”Postbudet”

Før filmen vil der være en italiensk tallerken med små godbidder og vinen dertil kommer fra Andrea Bocellis egen vingårds uden for Pisa.   

Pris for hele arrangementet ; 185 kr    Billetsalget er startet.

 

SOMMERKONCERT MED ANDRE RIEU LØRDAG D. 28.juli kl. 20.00 og igen dagen efter SØNDAG D.29.JULI KL. 16:00

Igen i år viser vi denne populære hollænders sommerkoncert på Nordsjællands største lærred.

Vi viser koncerten live fra torvet i hans hjemby; Maastricht

 

Koncerten varer ca 3 timer og billetsalget er startet

 

 

Alle operaer synges på Italiensk med engelske undertekster.