Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Cinema Center...

GLASSLOTTET

 

Oplev den fantastiske filmatisering af bogen Glasslottet, til en eksklusiv forpremiere mandag den 13. nevember kl. 18.30

 

Filmen er en sand historie om den unge Jeanette Walls nomadiske opvækst med hendes dysfunktionelle forældre, hvis idealisme og stædige insisteren på ikke at tilpasse sig, var deres forbandelse så vel som deres redning.

 

Medlemmer af Biografklub Danmark kan se denne forestilling til halvpris, inkl en ledsager. Medlemsskab skal fremvises ved billetkontoret.

 

Billetsalger er startet

 

 

Kort om filmen;

Baseret på Jeanette Walls bedst-sælgende selvbiografi om hendes opvækst og den særlige kærlighed, loyalitet og styrke, der var i hendes familie på trods af svigt og druk. Jeanette (Brie Larson) har skabt et fantastisk liv for sig selv som skribent i New York med lejlighed på Park Avenue, men da hun en dag konfronteres med sin mor, flyder minderne frem om en opvækst i en nomadefamilie domineret af fantastforældre, der ikke ville følge samfundets regler og endte med at svigte børnene undervejs. Faderen (Harrelson) var, når han var ædru, karismatisk og intelligent og lærte børnene at livet skal opleves, mens morderen (Naomi Watts)var kunstner og forfatter og hellere ville male end at tage et job eller forberede et måltid til sine 4 børn. På evig flugt fra gæld og FBI og på jagt efter et bedre liv lærte børnene at være opstillingsparate, stole på hinanden og sammen finde styrken til at flytte hjemmefra, så snart de kunne.
Kilde: Nordisk Film

Længde: 2:07

Instruktør: Destin Daniel Cretton

Skuespillere: Naomi Watts, Woody Harrelson, Brie Larson

Censur: Tilladt over 11 år