Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Cinema Center...

Foredrag: Altid Fremad! - Cinema Center, Helsingør

 

Altid Fremad!

Tirsdag d. 06. februar kl. 20.00 afholder Cinema Center Magnus Hanssons foredrag Altid Fremad! 

Det er en inspirerende og levende fortælling fra den virkelige verden. Efter fire udsendelser til Afghanistan, med flere traumatiske nærdødsoplevelser til følge, betaler Magnus en høj pris i form af en PTSD-diagnose.

Magnus gennemlever en dyster periode, inden han får bremset nedturen og indleder jagten på et nyt mål: Kærlighed, harmoni og fred fra sine indre dæmoner.

Altid Fremad! er en barsk historie fortalt med ar på sjælen. En Jægersoldat kan også knækkes. Men en jægersoldat kan også bygge sig selv op på ny!

Selvbiografi

Foredraget Altid Fremad! er baseret på Magnus Hanssons nye selvbiografi med samme navn, Altid fremad - en jægersoldats kamp. Det vil være muligt at købe bogen ved foredraget, dog kun i begrænsede antal. Vil du være sikker på at få en bog med hjem, kan du tilkøbe selvbiografien i næste trin af bookingen. Du vil få bogen udleveret ved foredraget.

Magnus er i øvrigt, samtidigt med foredraget, aktuel i 2. sæson af TV2-programserien, Korpset – gjort af det rette stof, hvor han igen træder til i rollen som Instruktør Magnus.

Praktisk info

Foredraget starter kl. 20:00 og finder sted i Cinema Center Rønnebær Alle 110, Helsingør. Dørene åbner 10 minutter før.

Varighed ca. 1 time og 45 minutter. Der vil efterfølgende være tid til spørgsmål, billeder og signering af bøger.

Det vil være muligt at købe drikkevarer i Cinema Centerets kiosk inden arrangementet begynder. Alle der deltager, får en gratis flaske kildevand med i billetprisen. Eget mad og drikke, må ikke medbringes.

Militærrabat

Magnus Hansson støtter vores tropper! Derfor er der, ved alle foredrag med Magnus, 10% militærrabat til personel ved Forsvaret og Hjemmeværnet og til veteraner. Militærrabatten gælder KUN for personer der kan fremvise gyldigt militært ID-kort eller bevis for veteranstatus (fx Veterankortet eller internationalt tjenestediplom).